Superduper nyhet

Ferdigoppskåret brød kutter plast

REMA 1000 og Mesterbakeren lanserer i samarbeid ferske, ferdig oppskårne brød over hele landet. I tillegg kommer et nytt grønnsaksbrød for barn. Vi ønsker med det å gjøre det enkelt for deg som kunde å velge sunne brød og redusere plastbruk.

Brødene er dagsferske og posene er resirkuler- og frysbare. Dette vil bidra til å kutte ca. 15 tonn plast årlig. Dermed trenger du verken brødskjæremaskin eller egne fryseposer. To av variantene er allerede bestselgere. Tiltaket er en del av vår plan for å kutte plast med 37 prosent innen 2021.

LES OGSÅ: https://www.rema.no/artikler/mindreplast/

Superduper Muskelbrød med grønnsaker

I tillegg til ferdigoppskårne brød gjør vi det enda enklere for de minste å spise grønnsaker. I september lansere vi to nye barnebrød med nøkkelhull: Superduper Grovbrød, vårt groveste barnebrød med fire kaker på grovhetsskalen, rikt på fiber og kilde til protein. I tillegg lanserer vi Superduper Muskelbrød – et grovbrød med 36 % rotgrønnsaker.

Superduper Muskelbrød er et smakfullt og sunt bidrag til to av Helsedirektoratets kostråd: «Fem om dagen» og «spis grove kornprodukter hver dag». Brødet er ikke tilsatt sukker, men får sin behagelige naturlig sødmesmak fra søtpotet, gulrot og sikorirot. Dessuten bidrar rotgrønnsakene til et saftig, mykt brød som holder lenge.

-Barna trenger ikke engang vite hvor sunt det er, sier Ina Ravnanger, produktutviklingsdirektør i Mesterbakeren med et smil.

Tilgjengelig i alle butikker

Du vil finne de nye brødene i alle REMA 1000 butikker fra september 2018.