Det skal ikke mye til for å lage en skikkelig god middagssandwich! Start med godt og sprøtt brød fra Mesterbakeren, legg på smørstekt reinsdyrskav og kremet sopp, og topp med tyttebær eller granateplekjerner for en syrlig finish.
Ingredienser:
Skiver grovt brød
2 ssSmør eller margarin til steking
0,5 stkLøk
100 grFrisk sjampinjong eller annen sopp
2 dlMatfløte eller rømme
1 tsDijonsennep
0,5 stkPose babyspinat
0,5 dlGranateple kjerner eller tyttebær
SLIK GJØR DU:
1. Legg de stekte brødskivene på hver sin tallerken og legg på salat. Fordel kjøtt og sopp på skivene og dryss granateplekjerner over. Kvern litt svart pepper over til slutt.
2. Varm en stekepanne og stek reinsdyrskav i litt av smøret på høy varme til det skifter farge. Krydre med litt salt og pepper. Legg det over på en tallerken.
3. Varm stekepannen på nytt med resten av smøret og stek løk og sjampinjong til det begynner å bli gyllent. Ha skavet tilbake i pannen og hell i fløte eller rømme og sennep. La det hele koke inn til det tykner, og smak til med litt salt og pepper.
4. Rist brødskivene i brødrister eller stek det i en stekepanne med litt smør.
Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!