Håndverk

Våre beste brød

Våre håndverksbrød er våre alle beste brød samlet under en serie. Mange av brødene er stekt i en steinovn og har lang elte og hevetid.

Brødene er utviklet av trener for Norges bake- og konditorlandslag Remy Corbet og er bakt med surdeig for god smak og aroma.

Andre produkter i denne kategorien

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.