Har du reinsdyrstek til overs etter gårsdagens middag? Lag deg et saftig og smakfullt smørbrød! Å bruke restene på godt brød er en enkel måte å få enda et velsmakende måltid!
Ingredienser:
Skive grovt brød
50 grKantarell, eller annen sopp
1 stkSjalottløk
2 ssBladpersille
2 ssSmør til steking
Pose blandet babybladsalat
2 ssKremost med pepper
Skiver reinsdyrstek eller reinsdyrroastbiff
1 ssRips- eller rognebærgelé
SLIK GJØR DU:
1. Rens sopp og løk. Finhakk løken og del eventuelt soppen i mindre biter.
2. Stek sopp og løk i en varm panne med litt smør til det er gyllent. Krydre med salt og pepper, og ha i grovhakket persille.
3. Stek brødskiven i resten av smøret og legg den over på et ark kjøkkenpapir slik at fettet renner av.
4. Smør kremost på skiven, legg på salat og tynne skiver av reinsdyrstek. Topp med den stekte sopp- og løkblandingen. Server gjerne med gelé.
Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!