Reinsdyrsmørbrød med kantareller

  • Lunsj
  • 20 min

Har du reinsdyrstek til overs etter gårsdagens middag? Lag deg et saftig og smakfullt smørbrød! Å bruke restene på godt brød er en enkel måte å få enda et velsmakende måltid!

  • Ingredienser:
  • Skive grovt brød
  • 50 gr Kantarell, eller annen sopp
  • 1 stk Sjalottløk
  • 2 ss Bladpersille
  • 2 ss Smør til steking
  • Pose blandet babybladsalat
  • 2 ss Kremost med pepper
  • Skiver reinsdyrstek eller reinsdyrroastbiff
  • 1 ss Rips- eller rognebærgelé

SLIK GJØR DU:

1. Rens sopp og løk. Finhakk løken og del eventuelt soppen i mindre biter.

2. Stek sopp og løk i en varm panne med litt smør til det er gyllent. Krydre med salt og pepper, og ha i grovhakket persille.

3. Stek brødskiven i resten av smøret og legg den over på et ark kjøkkenpapir slik at fettet renner av.

4. Smør kremost på skiven, legg på salat og tynne skiver av reinsdyrstek. Topp med den stekte sopp- og løkblandingen. Server gjerne med gelé.

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.