Báhn Mì-inspirert fylt baguette

  • Matpakke
  • 20 min

Báhn Mì er en klassisk vietnamesisk gatemat av baguette fylt med kjøtt, sprø limemarinerte grønnsaker og urter og spicy majones. Her har vi laget en enkel og rask versjon med Baguette Fin.

  • Ingredienser:
  • 4 stk Baguette Fin
  • 1 ts Roastbiff
  • 2 stk Strimlet eller revet gulerøtter
  • 1 stk Strimlet eller grovhakket vårløk
  • 1 stk Limesaft og limeskall
  • 1 ts Sesamfrø
  • 1 ts Honning
  • 1/2 ts Salt
  • 1/4 ts Kvernet pepper
  • 1 ss Fersk koriander
  • 1/2 stk Finhakket chili
  • 4 ss Majones
  • 1/2 ss Sriracha saus
  • 1 ss Grovhakket peanøtter eller cashewnøtter

Slik gjør du:

  1. Finsnitt eller rasp gulrøttene og vårløk og ha i en bolle. Bland sammen limesaft, limeskall, honning, salt og kvernet pepper til honningen er oppløst. Smak til om du vil ha mer syrlig, søtt eller salt. Hell dressingen over grønnsakene.
  2. Kutt chili i skiver. Bland sammen majones og sriracha saus.
  3. Fyll Håndverk Baguette Fin med srirachamajones, roastbiff, limemarinerte gulerøtter og vårløk og topp med fersk koriander, chili og hakkede peanøtter eller cashewnøtter. 

Bruk litt mindre Srirachasaus hvis du vil ha en mildere smak.

 

Baguette Fin

En saftig og fin fransk baguette, passer perfekt til reker, sandwich, supper og som middagstilbehør.

Nasjonalt produkt, finnes i alle REMA 1000 butikker.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.