Biffsandwich med det lille ekstra! Mør ytrefilet i skiver, sitrusmarinert løk og silkemyk ricottakrem på sprøstekte brødskiver en skikkelig smakfull og mettende rett som passer perfekt til både lunsj og middag!
Ingredienser:
200 grYtrefilet av storfe
1 tsSalt
1 ssNøytral olje til steking
Ricottakrem:
125 grRicotta
1 ssFinhakket frisk timian
0,25 stkSaft av sitron
0,5 tsGrovmalt pepper
Sitronmarinerte rødløk:
0,5 stkRød løk
0,25 stkSitron
4 stkSkiver brød
1 ssNøytral olje til steking
1 stkTomat
40 grBlandet babybladsalat
1 stkFinhakket vårløk
SLIK GJØR DU:
1. Bland sammen ricotta, finhakket timian, sitronsaft og grovmalt pepper til en tykk dressing.
2. Skjær rødløk i tynne skiver, og skvis over sitronsaft.
3. Brun kjøttet i en varm stekepanne med olje, til kjøttsaften pipler ut på oversiden, 2-3 minutter. Snu biffen og stek videre til det pipler på den andre siden. Biffen er nå medium stekt.
4. Skjær tomat i skiver. Stek skiver av brød i en panne med litt olje til de får en sprø overflate.
Fyll sandwich’en din med salat, tomat, skiver av biff, ricottakrem, rødløk og vårløk, god middag!