Biffsandwich

  • Lunsj
  • 20 min

Biffsandwich med det lille ekstra! Mør ytrefilet i skiver, sitrusmarinert løk og silkemyk ricottakrem på sprøstekte brødskiver en skikkelig smakfull og mettende rett som passer perfekt til både lunsj og middag!

  • Ingredienser:
  • 200 gr Ytrefilet av storfe
  • 1 ts Salt
  • 1 ss Nøytral olje til steking
  • Ricottakrem:
  • 125 gr Ricotta
  • 1 ss Finhakket frisk timian
  • 0,25 stk Saft av sitron
  • 0,5 ts Grovmalt pepper
  • Sitronmarinerte rødløk:
  • 0,5 stk Rød løk
  • 0,25 stk Sitron

  • 4 stk Skiver brød
  • 1 ss Nøytral olje til steking
  • 1 stk Tomat
  • 40 gr Blandet babybladsalat
  • 1 stk Finhakket vårløk

SLIK GJØR DU:

1. Bland sammen ricotta, finhakket timian, sitronsaft og grovmalt pepper til en tykk dressing.  

2. Skjær rødløk i tynne skiver, og skvis over sitronsaft. 

3. Brun kjøttet i en varm stekepanne med olje, til kjøttsaften pipler ut på oversiden, 2-3 minutter. Snu biffen og stek videre til det pipler på den andre siden. Biffen er nå medium stekt. 

4. Skjær tomat i skiver. Stek skiver av brød i en panne med litt olje til de får en sprø overflate. 

Fyll sandwich’en din med salat, tomat, skiver av biff, ricottakrem, rødløk og vårløk, god middag!

Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.