Brieloff delicious

  • Middag
  • 1 time 0 min

Brie-loff er et digg snadderbrød som passer godt til grillmat, tapas eller alene på en fredagskveld når du er fysen på noe godt.

  • Ingredienser:
  • 1 stk Gourmetloff
  • 2 stk Brie eller camembert
  • 50 gr Revet ost
  • 2 ss Smør
  • 2 ss Olivenolje
  • 2 stk Fedd hvitløk
  • 1 dl hakkede urter, som f. eks basilikum, timian og persille

Slik gjør du:

 

1. Forvarm stekeovn til 180 °C. 

2. Del loffen på langs, legg osten på loffebunnen slik at du ser hvor stor hull du skal lage. 

3. Riv ut loffestoffet slik at du får en ost i hvert hull. 

4. Ha olje og smør i en kjele. Tilsett revet hvitløk og hakkede urter og la surre på lav varme i ca. 10 minutter.

5. Ha et par spiseskjeer av urteblandingen i hvert sitt hull i loffen og smør ut.

6. Kutt «bite-size»-store biter rundt hele. Plasser en ost i hvert hull.

7. Legg på «lokket» og pakk loffen inn i et lag aluminiumsfolie.

8. Bak i 25-30 minutter, til osten er smeltet.