Brieloff delicious

  • Middag
  • 1 time 0 min

Brie-loff er et digg snadderbrød som passer godt til grillmat, tapas eller alene på en fredagskveld når du er fysen på noe godt.

  • Ingredienser:
  • 1 stk Gourmetloff
  • 2 stk Brie eller camembert
  • 50 gr Revet ost
  • 2 ss Smør
  • 2 ss Olivenolje
  • 2 stk Fedd hvitløk
  • 1 dl hakkede urter, som f. eks basilikum, timian og persille

Slik gjør du:

 

1. Forvarm stekeovn til 180 °C. 

2. Del loffen på langs, legg osten på loffebunnen slik at du ser hvor stor hull du skal lage. 

3. Riv ut loffestoffet slik at du får en ost i hvert hull. 

4. Ha olje og smør i en kjele. Tilsett revet hvitløk og hakkede urter og la surre på lav varme i ca. 10 minutter.

5. Ha et par spiseskjeer av urteblandingen i hvert sitt hull i loffen og smør ut.

6. Kutt «bite-size»-store biter rundt hele. Plasser en ost i hvert hull.

7. Legg på «lokket» og pakk loffen inn i et lag aluminiumsfolie.

8. Bak i 25-30 minutter, til osten er smeltet.


Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.