Smakfulle Brioche burgere er enkle å lage både til hverdags- og helgemiddag! Oppskriften på saftig Brioche burger er inspirert av smak fra middelhavet, med tilbehør som grillede grønnsaker, karamellisert rød løk og blåmuggost. Server gjerne med ovnsbakte småpoteter eller potetbåter!
Ingredienser:
2 stkBig beef burger
1 pkBrioche Burgerbrød
1 stkRød løk
2 ssAioli
1 ssOlivenolje
1 stkSquash
1 stkSøt paprika eller spisspaprika
1 pkRuccula
Salt og Pepper
SLIK GJØR DU:
La pakkene med Big beef burger hvile i ca. 15 minutter i romtemperatur før steking.
Karamellisert rødløk: Skrell rødløk, del løken i to og kutt i tynne skiver. Varm olje i en stor stekepanne eller gryte på lav til medium temperatur. Surr løken til den er helt blank og myk.
Grillede grønnsaker: Skjær av endene på squashene, skjær dem i tynne skiver på langs med en ostehøvel. Fjern stilken på paprika, kutt den grillede paprikaen i grove biter. Legg skivede squash og paprikabiter i en stor serveringsbolle. Dryss olivenolje over og smak til med salt og pepper. Bruk gjerne søtpaprika eller spisspaprika. De er søtere på smak og er litt raskere å tilberede på grill.
Stek eller grill burgerne 1-2 minutter på hver side på høy varme. Legg på skiver med blåmuggost og etterstek på lav varme med lokk, til osten akkurat smelter.
Servering: Ha på aioli og legg rucculasalat på nederste del av Brioche burgerbrødet. Legg deretter burger med smeltede blåmuggost. Topp med grillede squash og paprika, karamellisert rødløk.
Tips! Varm gjerne Brioche burgerbrødene i en stekepanne eller lett på grillen før servering.
Brioche Burgerbrød 4 pk
Vi lanserer Brioche Burgerbrød bakt i Frankrike, som gir en restaurantfølelse på burgermåltidet du selv lager hjemme.
Brioche Burgerbrød er et saftig og luftig kvalitets burgerbrød, bakt med smør for god smak og egg for å få en glansfull og luftig konsistens.
Nasjonalt produkt, finnes i alle REMA 1000 butikker.
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips.
Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen.
Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten.
Hvor finner jeg best før dato
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.
Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene i nettleseren. Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, samt til analyse og interessebasert reklame. Les mer om Mesterbakeren sin behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn.OkPersonvern