Smakfulle Brioche burgere er enkle å lage både til hverdags- og helgemiddag! Oppskriften på saftig Brioche burger er inspirert av smak fra middelhavet, med tilbehør som grillede grønnsaker, karamellisert rød løk og blåmuggost. Server gjerne med ovnsbakte småpoteter eller potetbåter!
Ingredienser:
2 stkBig beef burger
1 pkBrioche Burgerbrød
1 stkRød løk
2 ssAioli
1 ssOlivenolje
1 stkSquash
1 stkSøt paprika eller spisspaprika
1 pkRuccula
Salt og Pepper
SLIK GJØR DU:
La pakkene med Big beef burger hvile i ca. 15 minutter i romtemperatur før steking.
Karamellisert rødløk: Skrell rødløk, del løken i to og kutt i tynne skiver. Varm olje i en stor stekepanne eller gryte på lav til medium temperatur. Surr løken til den er helt blank og myk.
Grillede grønnsaker: Skjær av endene på squashene, skjær dem i tynne skiver på langs med en ostehøvel. Fjern stilken på paprika, kutt den grillede paprikaen i grove biter. Legg skivede squash og paprikabiter i en stor serveringsbolle. Dryss olivenolje over og smak til med salt og pepper. Bruk gjerne søtpaprika eller spisspaprika. De er søtere på smak og er litt raskere å tilberede på grill.
Stek eller grill burgerne 1-2 minutter på hver side på høy varme. Legg på skiver med blåmuggost og etterstek på lav varme med lokk, til osten akkurat smelter.
Servering: Ha på aioli og legg rucculasalat på nederste del av Brioche burgerbrødet. Legg deretter burger med smeltede blåmuggost. Topp med grillede squash og paprika, karamellisert rødløk.
Tips! Varm gjerne Brioche burgerbrødene i en stekepanne eller lett på grillen før servering.
Brioche Burgerbrød 4 pk
Vi lanserer Brioche Burgerbrød bakt i Frankrike, som gir en restaurantfølelse på burgermåltidet du selv lager hjemme.
Brioche Burgerbrød er et saftig og luftig kvalitets burgerbrød, bakt med smør for god smak og egg for å få en glansfull og luftig konsistens.
Nasjonalt produkt, finnes i alle REMA 1000 butikker.