Brødpudding med kneippbrød

  • Kos og søtbakst
  • 30 min

En gammeldags og bærekraftig dessert som smaker ekstra godt med ferske blåbær eller noen kuler vaniljeis inntil.

  • Ingredienser:
  • 2 ss smør
  • 10 stk kneipbrød-skiver, i terninger
  • 3 dl fløte
  • 2 dl melk
  • 3 stk egg
  • 50 gr sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1/4 ts kanel
  • 1/4 ts salt

  • Demarasukker
  • Blåbær
SLIK GJØR DU:

1. Forvarm ovnen til 175 grader og smør en ildfastform med litt smør.

2. Bland fløte, melk, egg, sukker, vaniljesukker, kanel og salt i en bolle. Visp til alle ingrediensene er godt blandet.

3. Hell brødterningene over i den ildfaste formen og hell så eggeblandingen over. La brødpuddingen stå å trekke i 5-8 minutter.

4. Dryss over litt demarasukker og en håndfull blåbær. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter.


Server gjerne brødpuddingen med ferske blåbær, blåbærsyltetøy eller noen kuler vaniljeis.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.