- Ingredienser:
- 2 ss smør
- 10 stk kneipbrød-skiver, i terninger
- 3 dl fløte
- 2 dl melk
- 3 stk egg
- 50 gr sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 1/4 ts kanel
- 1/4 ts salt
- Demarasukker
- Blåbær
SLIK GJØR DU:
1. Forvarm ovnen til 175 grader og smør en ildfastform med litt smør.
2. Bland fløte, melk, egg, sukker, vaniljesukker, kanel og salt i en bolle. Visp til alle ingrediensene er godt blandet.
3. Hell brødterningene over i den ildfaste formen og hell så eggeblandingen over. La brødpuddingen stå å trekke i 5-8 minutter.
4. Dryss over litt demarasukker og en håndfull blåbær. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter.
Server gjerne brødpuddingen med ferske blåbær, blåbærsyltetøy eller noen kuler vaniljeis.