1. Salt og pepre kyllingfiletene og stek i litt olje over medium-høy varme i 10-12 minutter eller til filetene er gjennomstekte. Sett til siden.
2. Stek bacon i en stekepanne over medium varme til baconet er sprøtt. Sett til sides.
3. Stek Club Sandwich med Håndverk Gourmetloff i en lett oljet stekepanne over medium-lav varme i ett par minutter.
4. Monter club sandwichen lagvis. Fordel et lag most avokado på en skive, skivet tomat, noen blader hjertesalat og kylling. Legg en ny skive over og bre et lag aioli utover skiva, skivet tomat, bacon og noen blader hjertesalat. Topp med en siste skive. Server gjerne sandwichen med litt salt potetgull eller pommes frites ved siden av.
Håndverk Gourmetloff
NY og enda bedre oppskrift!
Vår Gourmetloff har en lang modningstid for ekstra god smak og aroma. Brødet håndsnittes før bakt i en steinovn og gir loffen saftighet og en gyllen stekeskorpe. Perfekt til Club Sandwich, ost, tapas eller skalldyr!
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips.
Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen.
Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten.
Hvor finner jeg best før dato
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.
Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene i nettleseren. Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, samt til analyse og interessebasert reklame. Les mer om Mesterbakeren sin behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn.OkPersonvern