Club sandwich

  • Lunsj
  • 20 min

Club Sandwich-klassiker! Saftig kylling, sprø salat og frisk tomat. Lag på lag med digg smak!

  • Ingredienser:
  • 300 gr Kyllingfilet
  • 1 ss Smør
  • 0,5 ss Salt
  • 0,5 gr Pepper
  • 120 gr Bacon
  • 1 stk Rød løk
  • 0,5 stk Sitron
  • 60 gr Salatblad
  • 1 stk Tomat
  • 4 stk Skiver brød
  • 2 ss Majones
  • 2 ss Dijonsennep
  • Tilbehør:
  • ts Potetchips
  • ts Cornichonagurker
  • ts Majones til servering

SLIK GJØR DU:

1. Varm en stekepanne og ha i smør. Legg i kyllingfiletene når det slutter å bruse. Krydre med salt og pepper og stek filetene i 2 minutter på hver side. Senk varmen, sett på lokk og etterstek i ca. 4 minutter. La fileten hvile på en fjøl mens du forbereder det andre. 

2. Stek bacon i en stekepanne til det er sprøtt. Legg baconskivene på et ark kjøkkenpapir slik at fettet renner av. 

3.  Skjær rødløk i tynne skiver, og skvis over sitronsaft. Vask salatblader. Skjær tomat i skiver.

4. Rist brødskiver lett i en stekepanne. Smør skivene med majones og sennep.

5. Legg salat i bunn, og deretter tomat, bacon, kylling og rødløk. Sett på lokket. 

Server med salt chips, majones og cornichonagurker på siden.

Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.