Club Sandwich-klassiker! Saftig kylling, sprø salat og frisk tomat. Lag på lag med digg smak!
Ingredienser:
300 grKyllingfilet
1 ssSmør
0,5 ssSalt
0,5 grPepper
120 grBacon
1 stkRød løk
0,5 stkSitron
60 grSalatblad
1 stkTomat
4 stk Skiver brød
2 ssMajones
2 ssDijonsennep
Tilbehør:
tsPotetchips
tsCornichonagurker
tsMajones til servering
SLIK GJØR DU:
1. Varm en stekepanne og ha i smør. Legg i kyllingfiletene når det slutter å bruse. Krydre med salt og pepper og stek filetene i 2 minutter på hver side. Senk varmen, sett på lokk og etterstek i ca. 4 minutter. La fileten hvile på en fjøl mens du forbereder det andre.
2. Stek bacon i en stekepanne til det er sprøtt. Legg baconskivene på et ark kjøkkenpapir slik at fettet renner av.
3. Skjær rødløk i tynne skiver, og skvis over sitronsaft. Vask salatblader. Skjær tomat i skiver.
4. Rist brødskiver lett i en stekepanne. Smør skivene med majones og sennep.
5. Legg salat i bunn, og deretter tomat, bacon, kylling og rødløk. Sett på lokket.
Server med salt chips, majones og cornichonagurker på siden.