Crispy chicken cæsar sandwich - en sandwich som har alt! Crispy kylling, kremete dressing med litt umami, sprøtt og deilig bacon. Bruk noen skiver brød eller lag deg en skikkelig blings!
Ingredienser:
Kremet cæsardressing:
2 stkKokte egg
1 tsSennep
2 ssNøytral olje
1 stkbåt hvitløk
30 grParmesan
2 stkAnsjosfilet
Salt og pepper
Panert kylling:
2 stk Kyllingfilet
2 ssHvetemel
2 tsPaprikapulver
1 tsLøkpulver
1 tsHvitløkspulver
1 stk Egg
60 grPanko brødkrum
30 grParmesan
4 stkBacon
1 ssSmør til steking
4 stkSkiver brød
SLIK GJØR DU:
1. Ha kokte egg, sennep, vann, olje, revet hvitløk og sitronsaft i et glass. Kjør det sammen med en stavmikser til du har en jevn og fin dressing. Ha i revet parmesan, og finhakket ansjosfilet, smak til med cajennepepper og eventuelt litt salt og pepper. Juster dressingen med litt mer vann hvis du vil ha den mer flytende.
2. Del kyllingfilet i to slik at du får to tynne fileter. Legg et stykke plast over og bank dem litt flate.
3. Finn frem tre skåler. Ha hvetemel, paprikapulver, løk- og hvitløkspulver, og eventuelt salt og pepper i en skål. Visp sammen egg i skål nummer to, og bland sammen panko og revet parmesan i skål nummer tre. Dypp kyllingfiletene først i melblandingen, deretter i egget og til slutt i pankoblandingen.
4. Legg kyllingen i en forvarmet airfryer, spray eventuelt med litt olje og stek i ca. 10 minutter. Snu filetene halvveis i stekingen.
5. Stek bacon i en varm panne med smør til det er sprøtt. Sett baconet til side og stek skiver av brød i baconfettet til de er gyllne og crispy.
Bruk enten skiver av brød eller skjær deg en god blings av brødet og del den vertikalt som vist i filmen.
Sett sammen sandwichen. Smør et godt lag dressing på begge skivene av brødet, legg på sprøtt bacon, crispy kylling, salat og topp eventuelt med litt mer revet parmesan.
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips.
Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen.
Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten.
Hvor finner jeg best før dato
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.
Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene i nettleseren. Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, samt til analyse og interessebasert reklame. Les mer om Mesterbakeren sin behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn.OkPersonvern