Har du prøvd pesto eggs? En av TikToks mest virale frokostretter – og vi skjønner hvorfor! Pesto stekt i panna gir både smak og sprø kanter på egget. Server på ristet brød og topp med det du liker best. Enkelt, raskt og veldig godt!
Ingredienser:
1 stkSkive brød, gjerne surdeigsbrød
2 ssPesto
1 stkEgg
10 grBabyspinat
10 grAlfalfaspirer eller friske urter (kan sløyfes)
Smak til med salt og kvernet pepper
SLIK GJØR DU:
1. Sett pannen på middels varme, og ha i pesto. Det lønner seg å bruke en panne med non-stick belegg så det ikke svir seg.
2. Knekk egg over pestoen i pannen, vær forsiktig så plommen holder seg hel. Stek egget på svak varme til hviten så vidt har stivnet.
3. Smør litt kremost på en skive brød, legg på noen friske spinatblader og legg det stekte egget over spinaten. Topp eventuelt med noen spirer eller friske urter.
Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!