Egg i pesto

  • Lunsj
  • 20 min

Har du prøvd pesto eggs? En av TikToks mest virale frokostretter – og vi skjønner hvorfor! Pesto stekt i panna gir både smak og sprø kanter på egget. Server på ristet brød og topp med det du liker best. Enkelt, raskt og veldig godt!

  • Ingredienser:
  • 1 stk Skive brød, gjerne surdeigsbrød
  • 2 ss Pesto
  • 1 stk Egg
  • 10 gr Babyspinat
  • 10 gr Alfalfaspirer eller friske urter (kan sløyfes)
  • Smak til med salt og kvernet pepper

SLIK GJØR DU:

1. Sett pannen på middels varme, og ha i pesto. Det lønner seg å bruke en panne med non-stick belegg så det ikke svir seg.

2. Knekk egg over pestoen i pannen, vær forsiktig så plommen holder seg hel. Stek egget på svak varme til hviten så vidt har stivnet.

3. Smør litt kremost på en skive brød, legg på noen friske spinatblader og legg det stekte egget over spinaten. Topp eventuelt med noen spirer eller friske urter.

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.