Eggesalat i brioche

  • Småretter
  • 20 timer 0 min

Lag en deilig eggesalat og fyll den i saftige brioche pølsebrød! Fyll gjerne salaten i rundstykker, baguetter eller på en sandwich. Digg!

  • Ingredienser:
  • 4 stk Egg
  • 2 ss Rømme eller crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 stk Majones
  • 1 stk Sennep
  • 1/2 pk Vårløk
  • 1 stk Lime
  • 1 ts Honning
  • 1 ts Finhakket frisk gressløk
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Kok egg i 10 minutter, avkjøl dem i kaldt vann og ta av skallet.
  2. Bland rømme, majones, sennep, finsnittet vårløk og finhakket gressløk. Smak til med salt og pepper, eventuelt litt tabasco om du vil ha den litt sterkere.
  3. Grovhakk eggene og vend dem inn i dressingen.

Til servering:

  • 4 blader hjertesalat
  • 4 stk. brioche pølsebrød

Oppdag Mesterbakerens pølse- og burgerbrød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Pølsebrød fine 8 pk

Dette er fine pølsebrød stekes sammenbakt, som gir et ekstra saftig og godt produkt.

Finnes i utvalgte REMA 1000 butikker.

Brioche pølsebrød 4 pk

Bakt med smør og egg.

Finnes i utvalgte REMA 1000 butikker.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.