Pulled pork sandwich

  • Lunsj
  • 20 min

Pulled pork sandwich med smeltet mozzarella, BBQ-saus og syltede jalapeños – en skikkelig digg kombo! Perfekt til restemiddagen eller når du vil ta en velsmakende snarvei.

  • Ingredienser:
  • 2 stk Skiver godt brød
  • 1 ss Smør, til smøring av skiver
  • 60 gr Mozzarella
  • 100 gr Pulled pork
  • 0,5 ss BBQ-saus
  • 5 gr Hermetisk jalepeño eller hakket

SLIK GJØR DU:

1. Smør brødskiver med smør på ene siden, og snu rundt. Legg ost på halvparten av skivene, og sett på lokket.

2. Legg sandwichen i en middels varm stekepanne og sett på lokk. Stek i 2-3 minutter, og snu. Stek videre til osten er smeltet og skivene er sprø.

3. Legg sandwichen over på en fjøl, og dra skivene fra hverandre. Ha på pulled pork, bbq-saus og litt jalapeños. Sett på lokket, og klem sammen.

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.