Håndverk Gourmet med hummus og grillede grønnsaker

  • Middag
  • 45 min

Nyt en skikkelig godt surdeigsbrød, med deilig hummus og grillede grønnsaker

  • Ingredienser:
  • 400 gr Kikerter
  • 2 ss Tahini (sesam paste)
  • 2 dl God olivenolje
  • 1 3 stk Hvitløksfedd
  • 2 ts Spisskummen
  • ss Sitronsaft
  • Salt og pepper
  • Kaldt vann

Slik gjør du:

 

1.  Skjær brødet i skiver og stek skivene i en stekepanne med litt olivenolje, stek på hver side i ca 1 minutt

2. Skyll kikertene godt og ha det i en kjøkkenmaskin med knivblad. Ha i resten av ingrediensene til hummusen og kjør til en jevn kremet. Smak til med sitron, salt og pepper. Spe med kaldt vann til ønsket konsistens.

3. Grill paprika hel i stekeovnen med grillelement (eller på grill) snu underveis. La avkjøle litt, dra av skallet og fjern stilk og frø. Del i biter. Hell over raust med god olivenolje og krydre med salt, hvitløk og frisk rosmarin. 

4. Rødløk, sopp, og små tomater stekes i panne med nøytral olje, dryss over med litt salt og pepper. 

Ferdigstillingen av brødskiven:

1. Start med 2 skiver God Helg Håndverk Gourmet fra Mesterbakeren

2. Smør på et godt lag med hummus

3. Legg så et ønsket lag med grillet paprika, rødløk, sopp, og stekte tomater. Topp med smuldret fetaost, basilikum og litt olivenolje. Smak til med salt og pepper. 4. Sett deg ned og nyt et himmelsk måltid

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.