Focaccia sandwich med spekeskinke og mozzarella

  • Lunsj
  • 20 min

Den ultimate focaccia sandwichen som er enkel og rask å lage, og som smaker himmelsk.

  • Ingredienser:
  • 1 stk Focaccia Løk, Oliven og Soltørket Tomat
  • 100 gr ruccola
  • 2 stk tomater, skivet
  • 100 gr spekeskinke
  • 250 gr mozarella
  • Pesto
SLIK GJØR DU:
  1. Skjær en del av focacciaen på tvers i en passende størrelse.
  2. Del denne delen igjen på langs, slik at du får to halvdeler som består av topp og bunn.
  3. Smør et tykt lag med pesto på den ene halvdelen av focacciaen.
  4. Legg ruccola, spekeskinke, mozzarella og tomater lagvis over pestoen. Hvis ønskelig, kan du også legge på noen striper med balsamico, ekstra pesto eller annen dressing.
  5. Legg den andre halvdelen av focacciaen oppå og server enten alene eller med en god salat.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.