Følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn for inspirasjon, tips, oppskrifter og nyheter.
Hjem / Oppskrift / Lunsj / Focaccia sandwich med spekeskinke og mozzarella
Focaccia sandwich med spekeskinke og mozzarella
Lunsj
20 min
Den ultimate focaccia sandwichen som er enkel og rask å lage, og som smaker himmelsk.
Ingredienser:
1 stkFocaccia Løk, Oliven og Soltørket Tomat
100 grruccola
2 stktomater, skivet
100 grspekeskinke
250 grmozarella
Pesto
SLIK GJØR DU:
Skjær en del av focacciaen på tvers i en passende størrelse.
Del denne delen igjen på langs, slik at du får to halvdeler som består av topp og bunn.
Smør et tykt lag med pesto på den ene halvdelen av focacciaen.
Legg ruccola, spekeskinke, mozzarella og tomater lagvis over pestoen. Hvis ønskelig, kan du også legge på noen striper med balsamico, ekstra pesto eller annen dressing.
Legg den andre halvdelen av focacciaen oppå og server enten alene eller med en god salat.
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips.
Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen.
Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten.
Hvor finner jeg best før dato
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.
Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene i nettleseren. Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, samt til analyse og interessebasert reklame. Les mer om Mesterbakeren sin behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn.OkPersonvern