Knekkebrød med dipp: Chevrekrem med bakte rødbeter.

  • Småretter
  • 45 min

Knekkebrød kan brukes til så mye mer og her er vårt tips til en spennende og smakfull måte å bruke knekkebrød på.

  • Ingredienser:
  • 1 pk Håndverk Knekkebrød spelt, frø & kjerner
  • 2 stk Rødbeter
  • 1 stk Persimon eller evt. pære
  • 120 gr Chevre
  • 300 gr Crème Fraîche
  • Salt og nykvernet pepper
  • Olivenolje Extra Virgin
  • Flytende honning
  • Hakkede pekannøtter eller valnøtter
  • Fersk ruccula

SLIK GJØR DU:

  1. Bak rødbetene hele i en ildfast form med litt olje på 180 grader i 45 minutter, evt. kjøp gjerne ferdigbakte i lake for å spare tid.
  2. Chevre og crème fraîche i en kjøkkenmaskin til det er en jevn, glatt krem. 
  3. Del rødbeter og persimon i passende biter.
  4. Fordel chevrekrem, rødbeter og persimon på tallerken eller fat. Dryss over pekannøtter, honning, ruccula, olivenolje, salt og pepper.

Nytes som dipp eller pålegg sammen med Håndverk knekkebrød spelt, frø & kjerner!

Håndverk knekkebrød spelt, frø & kjerner

Knekkebrødet er 100% grov, rik på fiber og kilde til protein. Bakes lokalt på Toten.

Nasjonalt produkt, finnes i alle REMA 1000 butikker.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.