- Ingredienser:
- 1 pk Håndverk Knekkebrød spelt, frø & kjerner
- 2 stk Rødbeter
- 1 stk Persimon eller evt. pære
- 120 gr Chevre
- 300 gr Crème Fraîche
- Salt og nykvernet pepper
- Olivenolje Extra Virgin
- Flytende honning
- Hakkede pekannøtter eller valnøtter
- Fersk ruccula
SLIK GJØR DU:
- Bak rødbetene hele i en ildfast form med litt olje på 180 grader i 45 minutter, evt. kjøp gjerne ferdigbakte i lake for å spare tid.
- Chevre og crème fraîche i en kjøkkenmaskin til det er en jevn, glatt krem.
- Del rødbeter og persimon i passende biter.
- Fordel chevrekrem, rødbeter og persimon på tallerken eller fat. Dryss over pekannøtter, honning, ruccula, olivenolje, salt og pepper.
Nytes som dipp eller pålegg sammen med Håndverk knekkebrød spelt, frø & kjerner!

Håndverk knekkebrød spelt, frø & kjerner
Knekkebrødet er 100% grov, rik på fiber og kilde til protein. Bakes lokalt på Toten.
Nasjonalt produkt, finnes i alle REMA 1000 butikker.