Lakseburger og avokadokrem er en digg kombinasjon for en sunn og god burgermiddag. Uansett om du skal steke lakseburger i panne eller på grillen er denne burgervarianten en sikker vinner for hele familien!
Ingredienser:
2 stk Lakseburger
1 pkGourmet Burgerbrød
2 stkAvokado
1 dlCréme Frâiche
1 ssExtra virgin olivenolje
3 stkLime
1 stkRød løk
1 pkAnanasbiter
1/2 stkFersk chili
Salt og Pepper
SLIK GJØR DU:
La pakkene med lakseburger hvile i ca. 15 minutter i romtemperatur før steking.
Lakseburger i stekepanne: Stek lakseburger i en stekepanne på middels høy varme i ca. 2 minutter på begge sider.
Lakseburger på grill: Det er viktig at grillen er ordentlig varm og at burgerne pensles med litt olje før grilling. Grill først den ene siden i ca. 2 minutter og grill i ca. 1/2 minutt på den andre siden.
Avokadokrem: Del avokado i to, fjern steinen og ta ut avokadokjøttet med en skje. Bland med créme frâiche, saften av 1 stk lime i en bolle, extra virgin olivenolje. Smak til med salt og pepper.
Servering: Legg rucculasalat på nederste del av Gourmet burgerbrødet og deretter lakseburger. Topp med avokadokrem, rødløk, ananasbiter og evt. chili.
Tips! Varm gjerne Gourmet burgerbrødene i en stekepanne eller lett på grillen før servering.
Gourmet Burgerbrød 2 pk
Saftige burgerbrød bakt med surdeig av spelt, meierismør, havregryn, fiber og toppet med semulegryn. Sammensetningen av disse ingrediensene gir en luftig struktur og substans til produktet, samt tilføre god saftighet og et hjemmelaget rustikt utseende.