Har du en rest av laks eller ørret fra middagen? Ikke kast den!
Bruk restene i en frisk salat på rugbrød eller lag en saftig sandwich til lunsj dagen etter.
Ingredienser:
4 stkSkive brød, gjerne rugbrød
0,25 stkAgurk
0,5 stkRødløk
2 ssMajones
1 ssCrème fraîche orginal, 35 % rømme eller gresk yoghurt
0,25 tsKajennepepper
1 ssSitronsaft
Frisk dill
200 grKald kokt laks
SLIK GJØR DU:
Mos den kokte laksen grovt med gaffel.
Finhakk agurk og løk og bland alt. Smak til med kajenne, salt, pepper og sitronsaft
Rist rugbrødskivene og del dem i to på skrå. Topp med lakseblandingen og pynt med dill og litt majones.
Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!