Laksesalat på rugbrød

  • Lunsj
  • 20 min

Har du en rest av laks eller ørret fra middagen? Ikke kast den! Bruk restene i en frisk salat på rugbrød eller lag en saftig sandwich til lunsj dagen etter.

  • Ingredienser:
  • 4 stk Skive brød, gjerne rugbrød
  • 0,25 stk Agurk
  • 0,5 stk Rødløk
  • 2 ss Majones
  • 1 ss Crème fraîche orginal, 35 % rømme eller gresk yoghurt
  • 0,25 ts Kajennepepper
  • 1 ss Sitronsaft
  • Frisk dill
  • 200 gr Kald kokt laks

SLIK GJØR DU:

  1. Mos den kokte laksen grovt med gaffel.
  2. Finhakk agurk og løk og bland alt. Smak til med kajenne, salt, pepper og sitronsaft
  3. Rist rugbrødskivene og del dem i to på skrå. Topp med lakseblandingen og pynt med dill og litt majones.

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.