Omelett med bacon og purre

  • Lunsj
  • 20 min

Omelett med bacon og purre – smakfull, mettende og enkel! Perfekt til en rask middag eller varm lunsj. Server med godt brød ved siden av!

  • Ingredienser:
  • 100 gr Bacon i skiver
  • 0,25 stk Purre
  • 3 stk Egg
  • 0,25 ts Salt
  • 0,5 ts Kvernet pepper
  • 0,5 ss Nøytral olje til steking
  • 3 ss Revet ost

SLIK GJØR DU:

1. Kutt bacon i små biter og finsnitt purre. 

2. Stek bacon sprøtt og ha i finsnittet purre i stekepannen mot slutten. Legg fyllet over i en skål.

3. Visp sammen egg, salt og pepper. Ha litt olje i stekepannen og hell røren i pannen. Trekk den inn mot midten etterhvert som den stivner. 

4. Legg stekt bacon og purre på den ene halvsiden når eggeblandingen nesten har stivnet og topp med revet ost. Flipp omeletten sammen og stek under lokk til osten har smeltet. 

Server omelett sammen med et godt brød og gjerne litt salat til.

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.