Følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn for inspirasjon, tips, oppskrifter og nyheter.
Hjem / Oppskrift / Middag / Pølse i Gourmet Pølsebrød med frisk eple-coleslaw
Pølse i Gourmet Pølsebrød med frisk eple-coleslaw
Middag
20 timer 0 min
En liten og enkel vri på coleslaw med eple som frisk topping på pølsemåltidet.
Ingredienser:
1 stkGranny Smith eple
4 stkReddiker
1/2 stkRød kål
1/2 stkHodekål
250 grSukkererter
1 ssFrisk gressløk
1 dlCréme Frâiche
1 ssNaturell yoghurt
1 ssMajones
1 ssOlivenolje eller rapsolje
1 tsFrisk sitronsaft og revet sitronskall
1 tsSalt
1 tsKvernet
Frisk coleslaw med syrlig eple
Tips! Tilsett frisk grønn Jalapeño for en spicy versjon! Bruk gjerne coleslaw med syrlig eple som friskt tilbehør til annet grillmat.
Slik gjør du:
Vask og rens grønnsakene
Finsnitt rødkål, hodekål, reddiker og eple
Visp sammen dressing: creme fraiche, naturell yoghurt, majones, sitronsaft, revet sitronskall og oliven- eller rapsolje i en liten bolle. Krydre og smake til med salt og pepper.
Finhakk gressløk.
Rens sukkerertene og del dem i to på langs.
Kok sukkerertene i 30 sekunder i fosskokende, godt saltet vann.
Legg sukkerertene rett over i iskaldt vann for å stanse kokeprosessen og bevare farge og sprøhet.
Del sukkerertene i to på langs
Legg alle grønnsakene i en mellomstor bolle.
Vend dressingen inn i grønnsakene og smak til siste gang med salt og pepper før servering.
Gourmet Pølsebrød 8 pk
Dette er fine pølsebrød bakt med meierismør og stekes sammenbakt, som gir et ekstra saftig og godt produkt.