Pull-apartbrød er godt og enkelt å lage. Passer utmerket som tilbehør til grillmat, på tapasbordet, til lasagne eller alene som snacks. En bit og du er hekta.
Ingredienser:
1 stkkneippbrød
50 grsmør, smeltet
2-3 stkhvitløksfedd, revet
10 grtimian, hakket
150 grmozarella, revet
Slik gjør du:
1. Forvarm ovnen til 200 grader og kle et stekebrett med bakepapir.
2. Skjær brødet på kryss og tvers, men ikke helt igjennom. Legg det så over på det bakepapirkledde stekebrettet.
3. Fyll brødet med mozzarella. Pass på at osten fordeles godt innimellom alle sprekkene.
4. Bland smeltet smør, revet hvitløk, hakket timian og hakket oregano. Hell urtesmøret over brødet.
5. Stek brødet midt i ovnen i 12-15 minutter. Server brødet til deilige salater, supper, pastaretter eller for seg selv.
Har du daggammelt brød er det supert å benytte i denne oppskriften.Urtesmøret gir et saftig resultat.