Pull apart urte- og hvitløksbrød med kneippbrød

  • Middag
  • 40 min

Pull-apartbrød er godt og enkelt å lage. Passer utmerket som tilbehør til grillmat, på tapasbordet, til lasagne eller alene som snacks. En bit og du er hekta.

  • Ingredienser:
  • 1 stk kneippbrød
  • 50 gr smør, smeltet
  • 2-3 stk hvitløksfedd, revet
  • 10 gr timian, hakket
  • 150 gr mozarella, revet

Slik gjør du:

1. Forvarm ovnen til 200 grader og kle et stekebrett med bakepapir.

2. Skjær brødet på kryss og tvers, men ikke helt igjennom. Legg det så over på det bakepapirkledde stekebrettet.

3. Fyll brødet med mozzarella. Pass på at osten fordeles godt innimellom alle sprekkene.

4. Bland smeltet smør, revet hvitløk, hakket timian og hakket oregano. Hell urtesmøret over brødet.

5. Stek brødet midt i ovnen i 12-15 minutter. Server brødet til deilige salater, supper, pastaretter eller for seg selv.

Har du daggammelt brød er det supert å benytte i denne oppskriften. Urtesmøret gir et saftig resultat.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.