Pull-apartbrød er godt og enkelt å lage. Passer utmerket som tilbehør til grillmat, på tapasbordet, til lasagne eller alene som snacks. En bit og du er hekta.
Ingredienser:
1 stkkneippbrød
50 grsmør, smeltet
2-3 stkhvitløksfedd, revet
10 grtimian, hakket
150 grmozarella, revet
Slik gjør du:
1. Forvarm ovnen til 200 grader og kle et stekebrett med bakepapir.
2. Skjær brødet på kryss og tvers, men ikke helt igjennom. Legg det så over på det bakepapirkledde stekebrettet.
3. Fyll brødet med mozzarella. Pass på at osten fordeles godt innimellom alle sprekkene.
4. Bland smeltet smør, revet hvitløk, hakket timian og hakket oregano. Hell urtesmøret over brødet.
5. Stek brødet midt i ovnen i 12-15 minutter. Server brødet til deilige salater, supper, pastaretter eller for seg selv.
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips.
Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen.
Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten.
Hvor finner jeg best før dato
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.
Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene i nettleseren. Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, samt til analyse og interessebasert reklame. Les mer om Mesterbakeren sin behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn.OkPersonvern