Reuben sandwich

  • Lunsj
  • 40 min

Rueben sandwich, en ekte klassiker! Laget med pastrami, smeltet ost og surkål. Server gjerne med pickles på siden for ekstra crunch!

  • Ingredienser:
  • 2 stk Skiver lyst brød, skåret på langsiden
  • 1 ss Smør til steking
  • 100 gr Pastrami
  • 50 gr Revet ost
  • 2 ss Surkål eller sauerkraut
  • Cornichonagurker til servering
  • Dressing:
  • 1 stk Sjalottløk
  • 1 ss Sitronsaft
  • 2 ss Majones
  • 1 ts Worchestershiresaus
  • 1 ss Ketchup
  • 1 ss Dijonsennep
  • 1 ss Sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 ts Frisk pepperrot

SLIK GJØR DU:

1. Lag dressing. Finkutt sjalottløk og ha i en skål. Skvis over sitronsaft, og la løken marinere i et par minutter. 

2. Tilsett majones, worchestershiresauce, ketchup, sennep, sriracha og revet pepperrot. Bland godt sammen. 

3. Varm en stekepanne med smør på medium varme. Legg i brødskiver, og stek i 2 minutt på hver side til de er gylne. 

4. Løft brødskivene ut av panna, og smør på dressing. Legg lag på lag med pastrami og revet ost på den ene skiven. 

5. Legg skiven med pålegg på en stekebrett med bakepapir. Stek på grillfunksjon i ovnen på 220 ℃ i 3-4 minutter, til osten er smeltet. Ta ut av ovnen, og legg på surkål. Sett på lokk.

Del sandwichen i to, og server med cornichons eller pickles. 

Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.