Ristet skive med ricotta og bacon

  • Lunsj
  • 20 min

Sprø brødskive med ricotta og bacon, en ny favoritt! Perfekt til søndagsfrokost, enkel og digg lunsjeller som en rask middag!

  • Ingredienser:
  • 1 stk Skive grovt brød
  • 30 gr Bacon
  • 2 ss Ricotta
  • 3 stk Cherrytomat
  • 1 stk Stilk med frisk basilikum
  • 1 ts Honning
  • Smak til med salt og kvernet pepper

SLIK GJØR DU:

1. kutt bacon i små biter, eller bruk baconterninger. Legg baconet i en kald panne, og sett på middels varme. La smelte sakte, så baconet blir sprøtt.

2. Skjær en tykk skive brød, og stek i fettet som ligger igjen i panna, til den er crisp og gyllen.

3. legg på et tykt lag med ricotta, sprø bacon, cherrytomat, basilikum. Topp med kvernet pepper, flaksalt og honning.

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.