Røkelaks toast med mozzarella og balsamico

  • Lunsj
  • 20 min

En lekker liten snack med røkelaks du kan enkelt servere enten som en appetittvekker, lettvint lunsj eller middag?

  • Ingredienser:
  • 4 stk Brødskiver av Håndverk Rustikt Kornbrød
  • 2 ss Fersk Mozzarella
  • 1 stk Avokado
  • 4-6 stk Skiver med røkelaks
  • Fersk basilikum
  • Granatepler
  • Olivenolje og balsamico
  • Salt og Pepper

SLIK GJØR DU:

  1. Rist brødskivene.
  2. Del mozzarella i skiver.
  3. Del avokado i skiver.
  4. Legg på røkeløks, mozzarella og avokado lagvis på brødskivene.
  5. Dryss over olivenolje, balsamico, fersk basilikum og granatepler.
  6. Smak til med salt og nykvernet pepper.

Vel bekomme!

Håndverk Rustikt Kornbrød

Brødet er bakt med surdeigsspelt og stekt i steinovn.

Brødet eltes lenge og heves ca. 18 timer, dette gir et saftig brød med sprø skorpe, brødet er toppet med gresskarkjerner og sesamfrø.

Nasjonalt produkt, finnes i alle REMA 1000 butikker.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.