Sandwich med biff og karamellisert løk

  • Lunsj
  • 40 min

Biff + brød = sant! En skikkelig digg sandwich med smørsaus, smelta ost, søt stekt løk og paprika – toppet med chili, hvitløk og sennep for ekstra smak. En sikker vinner!

  • Ingredienser:
  • 4 stk Skiver lyst brød, skåret på langsiden
  • 700 gr Mørbrad av storfe
  • 1 ss Smør
  • 1 ss Nøytral olje
  • 200 gr Revet ost
  • Smørsaus:
  • 2 ss Smør
  • 1 stk Rød chili
  • 2 stk Båter hvitløk
  • 1 ss Paprikapulver
  • 1 ss Sennep
  • Karamellisert løk og paprika:
  • 1 stk Løk
  • 1 stk Rød paprika

SLIK GJØR DU:

1. Skjær brød i skiver på langsiden av brødet. Bruker du helt ferskt brød kan du starte med å steke skivene lett i ovnen på 200 °C i 4-5 minutter for å danne en stekeskorpe. 

2. Smelt smør i en kjele på medium varme. La det skumme litt, uten at det brunes. 

3. Finhakk chili og hvitløk og ha i smøret sammen med paprikapulver og sennep. Rør det inn i smøret.

4. Varm en stekepanne med smør og olje. Krydre biffene med salt og pepper, og brun dem på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side. Løft kjøttet over på en fjøl. La hvile i minst 5 minutter, før du skjærer det i tynne skiver.

5. Skjær løk og paprika i tynne skiver.

6. Ha løk i panna, og stek til den er lett karamellisert. Tilsett paprika mot slutten, og stek til den er myk. 

7. Legg brødskiver i en ildfastform. Fordel halvparten av smørsausen på skivene, og legg på stekt løk og paprika. Topp med ost og skiver av biff. Avslutt med enda mer ost, før du leggerpå lokket. Fordel resten av smørsausen og topp med enda mer ost.

8. Stek på 220℃ i 10-12 minutter, til osten er smeltet og gyllen.

Skjær i skiver, og server på fjøl!

Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.