Sandwich med egg og karbonade

  • Matpakke
  • 20 min

Bygg karbonadesmørbrødet i høyden og topp med et speilegg! Enkelt, raskt og skikkelig godt – perfekt som en smakfull middag i en travel hverdag.

  • Ingredienser:
  • 2 stk Skiver grovt brød
  • 1 stk Karbonade
  • 1 stk Løk
  • 2 ss Egg
  • 0,25 stk Smør
  • 20 gr Frisk spinat
  • Kvernet pepper

SLIK GJØR DU:


1. 
Stek en ferdig karbonade i stekepannen, sammen med løken. Pass på at du ikke bruker for sterk varme, da blir løken fort svidd.  

2. Sett løken og karbonaden til side, mens du knekker et egg i stekepannen. 

3. Monter en dobbeltdekker ved å dele karbonaden i to på langs, og legg lagvis med brødskiver med smør, frisk spinat og stekt løk. Dander speilegget på toppen. 

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.