Bygg karbonadesmørbrødet i høyden og topp med et speilegg! Enkelt, raskt og skikkelig godt – perfekt som en smakfull middag i en travel hverdag.
Ingredienser:
2 stkSkiver grovt brød
1 stkKarbonade
1 stkLøk
2 ssEgg
0,25 stkSmør
20 grFrisk spinat
Kvernet pepper
SLIK GJØR DU:
1. Stek en ferdig karbonade i stekepannen, sammen med løken. Pass på at du ikke bruker for sterk varme, da blir løken fort svidd.
2. Sett løken og karbonaden til side, mens du knekker et egg i stekepannen.
3. Monter en dobbeltdekker ved å dele karbonaden i to på langs, og legg lagvis med brødskiver med smør, frisk spinat og stekt løk. Dander speilegget på toppen.
Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!