Lyst på noe lett, friskt og skikkelig godt? Shrimp roll er en nydelig sommerrett som både ser imponerende ut og er utrolig enkel å lage. Fyll et saftig pølsebrød eller brioche med reker, majones, litt sitron, gressløk og voilà! Perfekt til lunsj på terrassen, som forrett eller smårett på sommerbordet.
Ingredienser:
4 stkPølsebrød
1 stkEple
0,5 tsAgurk
0,5 stkRød Paprika
1 stkSjalottløk
400 grReker (håndpillede eller i lake)
1 dlMajones
1 dlSeterrømme
1 ssSitronsaft
1 tsHvitvinseddik
2 tsSalt
2 tsPaprikapulver
1 ssFersk dill, hakket
SLIK GJØR DU:
1. Bruk en rotskreller og skrell lange strimler av stangsellerien. Legg i iskaldt vann, slik at stangsellerien blir sprø og krøller seg.
2. Skrell og kutt epler, agurk, paprika og sjalottløk i små terninger. Bland sammen med resten av ingrediensene til rekerøre, og sett kaldt de siste 10 -15 minuttene før servering.
3. Varme pølsebrød som anvist på pakken, og del på langs. Brødene skal fortsatt henge sammen i bunnen. Fordel rekerøre i fire brød og topp med tynne, sprø strimler av stangselleri.