Smash burger

  • Middag
  • 40 min

Smash burger! Sommerens diggeste burgertrend er både rask, enkel og uimotståelig saftig.Burgerne presses flate og stekes på høy varme for den perfekte stekeskorpen og så stables de akkurat så høyt du tør å bite over.

  • Ingredienser:
  • 400 gr Kjøttdeig
  • 0,5 ts Salt
  • 1 ts Kvernet pepper
  • 2 stk Brioche hamburgerbrød
  • 2 ss Smør
  • 4 stk Skiver cheddar ost
  • Dressing:
  • 2 ss Majones
  • 1 ts Ketchup
  • 1 ts Sennep
  • 1 ss Lake av syltet agurk
  • 0,5 ts Worchestershiresaus
  • 0,25 ts Salt
  • 0,5 ts Kvernet pepper
  • Tilbehør:
  • 0,5 stk Løk
  • 0,5 stk Tomat
  • 4 stk Blader hodesalat
  • 2 ss Ketchup
  • 8 stk skiver sylteagurk

SLIK GJØR DU:


1. 
Bland sammen majones, ketchup, sennep, lake av syltet agurk og worcestershiresaus. Smak til med salt og pepper. 

2. Ha kjøttdeig, salt og pepper i en bolle. Kna deigen lett sammen, og form til runde små baller, ca. 100 gram.

3. Varm hamburgerbrød raskt i en stekepanne med smør. 

4. Ha i resten av smøret, og skru opp varmen. Legg burgerne i stekepannen når smøret slutter å bruse, og klem de flate med en fjøl eller plate. Stek i 1 min, snu burgerne og legg på ost. Sett på lokk, og stek videre til osten er smeltet og burgern er gjennomstekt og gjerne litt sprø i kantene.

5. Finnhakk løk. Skjær tomat i skiver. 

6. Sett sammen burgeren. Smør dressing på brødet og legg på salat og tomat. Legg på burgere, og topp med ketchup, løk og sylteagurk. 

Sett på lokk, og digg in! 

Oppdag Mesterbakerens Burgerserien hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Brioche Burgerbrød 4pk

Brioche Burgerbrød er et saftig og luftig kvalitets burgerbrød, bakt med smør og egg for å få en glansfull og luftig konsistens.

Lokalt produkt, finnes i utvalgte REMA 1000 butikker.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.