Smørbrød med reinsdyrskav og kremet sopp

  • Lunsj
  • 20 min

Det skal ikke mye til for å lage en skikkelig god middagssandwich! Start med godt og sprøtt brød fra Mesterbakeren, legg på smørstekt reinsdyrskav og kremet sopp, og topp med tyttebær eller granateplekjerner for en syrlig finish.

  • Ingredienser:
  • Skiver grovt brød
  • 2 ss Smør eller margarin til steking
  • 0,5 stk Løk
  • 100 gr Frisk sjampinjong eller annen sopp
  • 2 dl Matfløte eller rømme
  • 1 ts Dijonsennep
  • 0,5 stk Pose babyspinat
  • 0,5 dl Granateple kjerner eller tyttebær

SLIK GJØR DU:

1. Legg de stekte brødskivene på hver sin tallerken og legg på salat. Fordel kjøtt og sopp på skivene og dryss granateplekjerner over. Kvern litt svart pepper over til slutt.

2. Varm en stekepanne og stek reinsdyrskav i litt av smøret på høy varme til det skifter farge. Krydre med litt salt og pepper. Legg det over på en tallerken.

3. Varm stekepannen på nytt med resten av smøret og stek løk og sjampinjong til det begynner å bli gyllent. Ha skavet tilbake i pannen og hell i fløte eller rømme og sennep. La det hele koke inn til det tykner, og smak til med litt salt og pepper.

4. Rist brødskivene i brødrister eller stek det i en stekepanne med litt smør.

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.