Søtpotet- og kikertsuppe med brød

  • Middag
  • 1 time 0 min

En smakfull suppe med godt brød til - et komplett måltid som både varmer og metter!

  • Ingredienser:
  • 2 ss rapsolje
  • 2-3 stk sjalottløk, finhakket
  • 2-3 stk hvitløksfedd
  • 2 ts ingefær
  • 2 stk gulrøtter
  • 2 stk selleristrenger
  • 600 gr gresskarpurè
  • 400 gr kikerter, avrent
  • 1 ts spisskummen
  • ts salt og pepper
  • 4 dl kokosmelk
  • 5 dl grønnsaksbuljong
  • 1 stk brød
  • ts gresskarkjerner

  • Topping
  • Grønnkålchips
  • Gresskarkjerner
  • Vårløk

Slik gjør du:

 

1. Varm rapsolje i en gryte over medium varme. Tilsett sjalottløk, hvitløk og ingefær, og stek til løken er blank. 

2. Tilsett de øvrige ingrediensene og la putre på medium-lav varme i 15-20 minutter. 

3. Kjør suppen jevn med en stavmikser. 

4. Fordel suppen i kopp eller skål. Topp med gresskarkjerner, grønnkålchips og vårløk og server med litt brød ved siden. 

Velg godt brød fra vår Håndverksserie.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.