- Ingredienser:
- 2 ss rapsolje
- 2-3 stk sjalottløk, finhakket
- 2-3 stk hvitløksfedd
- 2 ts ingefær
- 2 stk gulrøtter
- 2 stk selleristrenger
- 600 gr gresskarpurè
- 400 gr kikerter, avrent
- 1 ts spisskummen
- ts salt og pepper
- 4 dl kokosmelk
- 5 dl grønnsaksbuljong
- 1 stk brød
- ts gresskarkjerner
- Topping
- Grønnkålchips
- Gresskarkjerner
- Vårløk
Slik gjør du:
1. Varm rapsolje i en gryte over medium varme. Tilsett sjalottløk, hvitløk og ingefær, og stek til løken er blank.
2. Tilsett de øvrige ingrediensene og la putre på medium-lav varme i 15-20 minutter.
3. Kjør suppen jevn med en stavmikser.
4. Fordel suppen i kopp eller skål. Topp med gresskarkjerner, grønnkålchips og vårløk og server med litt brød ved siden.
Velg godt brød fra vår Håndverksserie.