Spicy Tuna Sandwich, en populær blings på menyen som du enkelt lager hjemme. Kremet og sterk tunfiskrøre mellom sprøstekte brødskiver - en proteinrik lunsjfavoritt som bare blir bedre med godt brød!
Ingredienser:
Skiver grovt brød
65 grSmør til steking
0,5 stkBlandet babysalat
Tunfiskrøre:
260 grSilt hermetisk tunfisk i vann
0,5 stkRødløk
2 ssHermetisk jalapeño
saft og skall av 0,25 stk. sitron
Salat:
2 stkVårløk
0,5 stkMajones
Til montering:
1 stkTomat
8 stkSkiver grovt rugbrød
2 ssMajones
2 ssLettrømme
1 tsChiliflakes
SLIK GJØR DU:
1. Hell av vann eller olje fra tunfisken, dersom du ikke bruker en spiseklar.
2. Finhakk rødløk, vårløk og syltet jalapeño.
3. Ha tunfisk, rødløk, jalapeño, sitronsaft- og skall, vårløk, majones, rømme og chiliflakes i en bolle. Bland godt sammen. Smak til med salt og pepper.
Tips! Et ekstra smakstips er en liten teskje kaviar! Ja, tubevarianten. Det høres kanskje rart ut, men det løfter smaken enda et hakk!
4. Varm brødskiver i en stekepanne med smør, til de er gylne og sprø. Eller bruk en brødrister, for enkelhetens skyld.
5. Legg en raus mengde tunfiskrøre på en brødskive. Legg på salat, og mer chiliflakes om du vil. Sett på lokket, og press lett sammen.
Fyll gjerne på med salat, og andre grønnsaker etter eget ønske. Fresht og digg!
Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!