Toast med ruccula og granateple

  • Lunsj
  • 20 min

Mini-toast med smeltet ost, sennep, granateple og ruccula – små biter med stor smak! Perfekt som koserett etter skole, trening eller jobb.

  • Ingredienser:
  • 8 stk Skiver baguette
  • 40 gr Vellagret ost, gjerne Gruyere
  • 80 gr Hvitost
  • 4 gr Ruccula
  • 0,5 stk Granateple
  • 2 ts Sennep
  • 2 ss Smør

SLIK GJØR DU:

1. Skjær baguette i skiver og riv ost på et rivjern.

2. Smør sennep på skivene. Fordel ost, ruccula og granateplekjerner på skivene. Legg den ene skiven oppå den andre, for å lage en sandwich. Smør utsiden av toasten med smør.

3. Stek brødskivene på begge sider i en varm stekepanne til de er pent gylne og osten har smeltet.

Du kan også steke toasten i et toastjern eller vaffeljern.

Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.