Toast med snøfrisk, røkelaks og sitronmarinerte rødløk

  • Lunsj
  • 35 min

Dette er en klassiker på brødskiven som vil aldri gå av moten. Like staselig som pålegg til koldtbord på samlinger, som til helgefrokost når man har tid til å nyte.

  • Ingredienser:
  • 4 stk Brødskriver av Håndverk Landbrød
  • 3-4 ss Snøfrisk
  • 500 gr Røkelaks
  • 0,5 stk Rødløk
  • 0,5 stk Sitron
  • 2 stk Kvast fersk dill
  • 1 ss Kapers
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU:

  1. Skjær rødløk i tynne skiver og press sitronsaft over. Dryss salt og nykvernet pepper over etter smak og behag. La rødløk marinere i ca. 15 minutter i forkant.
  2. Smøre brødskivene med et lag Snøfrisk.
  3. Legg på et par røkelaks. Dryss over med litt grovhakket dill, sitronmarinerte rødløk og kapers (valgfritt).

Håndverk Landbrød

Landbrødet er et fint brød av hvete og rug. Det er bakt med surdeig for god smak og aroma. Før steking håndsnittes brødet for å gi skorpen struktur og et rustikt, fristende utseende. Landbrødet er en kilde til kostfiber. Brødet egner seg godt til helgekos.

Dette brødet er en del av Mesterbakerens helgesortiment, og du kan finne det hos REMA 1000 fredager og lørdager.

Egnet for veganere.

Nasjonalt produkt, finnes i alle REMA 1000 butikker.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.