Følg oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn for inspirasjon, tips, oppskrifter og nyheter.
Hjem / Oppskrift / Lunsj / Toast med snøfrisk, røkelaks og sitronmarinerte rødløk
Toast med snøfrisk, røkelaks og sitronmarinerte rødløk
Lunsj
35 min
Dette er en klassiker på brødskiven som vil aldri gå av moten. Like staselig som pålegg til koldtbord på samlinger, som til helgefrokost når man har tid til å nyte.
Ingredienser:
4 stkBrødskriver av Håndverk Landbrød
3-4 ssSnøfrisk
500 grRøkelaks
0,5 stkRødløk
0,5 stkSitron
2 stkKvast fersk dill
1 ssKapers
Salt og pepper
SLIK GJØR DU:
Skjær rødløk i tynne skiver og press sitronsaft over. Dryss salt og nykvernet pepper over etter smak og behag. La rødløk marinere i ca. 15 minutter i forkant.
Smøre brødskivene med et lag Snøfrisk.
Legg på et par røkelaks. Dryss over med litt grovhakket dill, sitronmarinerte rødløk og kapers (valgfritt).
Håndverk Landbrød
Landbrødet er et fint brød av hvete og rug. Det er bakt med surdeig for god smak og aroma. Før steking håndsnittes brødet for å gi skorpen struktur og et rustikt, fristende utseende. Landbrødet er en kilde til kostfiber. Brødet egner seg godt til helgekos.
Dette brødet er en del av Mesterbakerens helgesortiment, og du kan finne det hos REMA 1000 fredager og lørdager.
Egnet for veganere.
Nasjonalt produkt, finnes i alle REMA 1000 butikker.