Superenkel toast med smeltet ost, skinke og spicy sriracha-majo, perfekt etter skolen eller jobb, eller når du bare er fysen på noe digg!
Ingredienser:
4 stkSkiver brød
2 ssSmør eller nøytral olje til steking
2 tsGrov sennep
150 grRevet hvitost
4 stkSkiver kokt skinke
2 stkEgg
0,25 tsGrovmalt pepper
SLIK GJØR DU:
1. Stek brødskiver til de er gylne og sprø på begge sider i en middels varm stekepanne med smør eller olje.
2. Legg brødskivene på et bakepapirkledd stekebrett, og smør på litt sennep.
3. Dryss over revet ost, og sett brettet i stekeovn på 200 °C til osten har smeltet, 5 minutter. Legg skinke på halvparten av skivene og legg den andre halvparten av brødskivene over.
4. Skyll stekepannen og varm den på nytt med litt smør. Stek speilegg til hviten er fast og plommen fortsatt flytende.
5. Ta smørbrødene ut av stekeovnen og flytt dem over på to tallerkener. Topp med speilegg, et lite dryss grovmalt pepper og server rykende varmt.