Toast med stekt egg

  • Lunsj
  • 20 min

Superenkel toast med smeltet ost, skinke og spicy sriracha-majo, perfekt etter skolen eller jobb, eller når du bare er fysen på noe digg!

  • Ingredienser:
  • 4 stk Skiver brød
  • 2 ss Smør eller nøytral olje til steking
  • 2 ts Grov sennep
  • 150 gr Revet hvitost
  • 4 stk Skiver kokt skinke
  • 2 stk Egg
  • 0,25 ts Grovmalt pepper

SLIK GJØR DU:

1. Stek brødskiver til de er gylne og sprø på begge sider i en middels varm stekepanne med smør eller olje.

2. Legg brødskivene på et bakepapirkledd stekebrett, og smør på litt sennep.

3. Dryss over revet ost, og sett brettet i stekeovn på 200 °C til osten har smeltet, 5 minutter. Legg skinke på halvparten av skivene og legg den andre halvparten av brødskivene over.

4. Skyll stekepannen og varm den på nytt med litt smør. Stek speilegg til hviten er fast og plommen fortsatt flytende.

5. Ta smørbrødene ut av stekeovnen og flytt dem over på to tallerkener. Topp med speilegg, et lite dryss grovmalt pepper og server rykende varmt.

Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.