Digg og rask oppskrift på lun toast med kremet ricotta og fersk fiken.
Server den gjerne som en del av tapasrett, forrett eller bare som et spennende tilskudd til kveldskosen!
Ingredienser:
4 stkBrødskiver av Håndverk Spire
4 ssFersk Ricotta
3 stkFersk Fiken
1 ssRistede pinjekjerner
Flytende honning
Fersk rosmarin
Salt og Pepper
SLIK GJØR DU:
Rist brødskivene.
Smøre fersk ricotta jevnt på ristede brødskiver.
Del fiken i båter og legg en fiken på hver brødskiver.
Pynt med rosmarinblader og dryss over ristede pinjekjerner og flytende honning.
Smak til med salt og nykvernet pepper.
Vel bekomme!
Håndverk Spirebrød
Spirebrødet er et saftig og grovt brød som er bakt med linfrø, solsikkekjerner og fermentert spiret rug for god smak og aroma. Før steking håndsnittes brødet for å gi skorpen struktur og et rustikt, fristende utseende. Spirebrødet er rikt på kostfiber. Toppet med solsikkekjerner og valmuefrø.
Egnet for veganere.
Nasjonalt produkt, finnes i alle REMA 1000 butikker.
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips.
Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen.
Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten.
Hvor finner jeg best før dato
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.
Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene i nettleseren. Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, samt til analyse og interessebasert reklame. Les mer om Mesterbakeren sin behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn.OkPersonvern