Toast med ricotta, fiken og honning

  • Lunsj
  • 20 min

Digg og rask oppskrift på lun toast med kremet ricotta og fersk fiken. Server den gjerne som en del av tapasrett, forrett eller bare som et spennende tilskudd til kveldskosen!

  • Ingredienser:
  • 4 stk Brødskiver av Håndverk Spire
  • 4 ss Fersk Ricotta
  • 3 stk Fersk Fiken
  • 1 ss Ristede pinjekjerner
  • Flytende honning
  • Fersk rosmarin
  • Salt og Pepper

SLIK GJØR DU:

  1. Rist brødskivene.
  2. Smøre fersk ricotta jevnt på ristede brødskiver.
  3. Del fiken i båter og legg en fiken på hver brødskiver.
  4. Pynt med rosmarinblader og dryss over ristede pinjekjerner og flytende honning.
  5. Smak til med salt og nykvernet pepper.

Vel bekomme!

Håndverk Spirebrød

Spirebrødet er et saftig og grovt brød som er bakt med linfrø, solsikkekjerner og fermentert spiret rug for god smak og aroma. Før steking håndsnittes brødet for å gi skorpen struktur og et rustikt, fristende utseende. Spirebrødet er rikt på kostfiber. Toppet med solsikkekjerner og valmuefrø.

Egnet for veganere.

Nasjonalt produkt, finnes i alle REMA 1000 butikker.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.