Tuna melt sandwich

  • Lunsj
  • 40 min

Tuna Melt, en skikkelig comfort-sandwich med kremet ostesaus og tunfisk. Perfekt til lunsj eller middag, ekstra godt med salat ved siden av!

  • Ingredienser:
  • 4 stk Skiver brød
  • 1 ss Smør
  • Cheddarsaus:
  • 1 ss Smør
  • 1 ss Hvetemel
  • 2 dl Helmelk
  • 170 gr Revet cheddar ost
  • Tunfiskrøre:
  • 1 ss Hermetisk tunfisk i vann
  • 1 stk Stilkselleri (stangselleri)
  • 1 stk Sjalottløk
  • 2 ss Majones
  • 0,5 stk Saft av sitron
  • 0,5 ts Salt
  • 0,5 ts Kvernet pepper
  • 1 ts Finhakket frisk dill

SLIK GJØR DU:


1. 
Smelt smør i en liten kjele. Rør inn mel og spe med melk. Rør godt til sausen er glatt og uten klumper. 

2. Skru varmen helt ned, men ikke helt av og vend inn revet ost. Bland godt sammen til en jevn saus. Blir den for tykk kan du justere med litt vann. Smak til med salt og pepper.

3. Lag tunfiskrøre. Sil av tunfisk i vann. Kutt stangselleri og sjalottløk i små biter. 

4. Ha tunfisk, stangselleri, sjalottløk, majones, sitron, salt, pepper og dill i en bolle. Bland sammen til en røre. Smak til med sitron.

5. Varm en stekepanne med smør på medium varme. Legg i brødskiver, og stek i 2 minutt på hver side til de er gylne. 

6. Løft skivene over på en fjøl. Legg en god skje med tunfiskrøre på halvparten av skivene, og topp med cheddarsaus. Sett på lokket. 

Del i to, og spis varm! 

Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.