
Lokale varianter
Telemarksbrød Oppskåret
Rundstekt, bakt med hvete helkorn og linfrø.
Lokalt produkt, finnes i utvalgte REMA 1000 butikker.
Ingredienser:
Hvetemel (45 %), vann (25 %), sammalt hvete (7,8 %), hvete helkron (6,7%), sammalt rug (6,5 %), linfrø (4,2), gjær, salt, hvetegluten, rapsolje, emulgator (E472e, E471), herdet rapsolje, kokosfett, enzymer, melbehandlingsmiddel (E300). Dekor: Havregryn
Allergener:
Gluten, Havre gluten, Hvete gluten, Rug gluten
Kan inneholde spor av:Melk, Nøtter, Hasselnøtter, Pekannøtter, Valnøtter, Sesamfrø
Næringsinnhold pr. 100g/ml
- Energi kj pr 1001054
- Mettede fettsyrer pr 1000.4
- Karbohydrater pr 10044
- Energi kcal pr 100249
- Enumettede fettsyrer pr 1000.4
- Sukkerarter pr 1001.2
- Fett (totalt) pr 1002.9
- Flerumettede fettsyrer pr 1001.6
- Protein pr 1008.9
- Kostfiber pr 1005.2
- Salt pr 1000.94