Lokale varianter

Lyst Gourmetbrød

Et saftig og lyst surdeigsbrød som har hatt lang modningstid på deigen for å få enda bedre smak og aroma. Brødet er bakt med surdeig for å gi god smak og aroma. Før steking håndsnittes brødet for å gi skorpen struktur og et rustikt, fristende utseende. Brødet er bakt i steinovn som gir en fin stekeskorpe.

Våre bakere anbefaler dette brødet spesielt til tapas, skalldyr, fisk, ulike oster og god drikke.

Egnet for veganere.

0.1 %
550g

Lokalt produkt, finnes i utvalgte REMA 1000 butikker.

Ingredienser:

Hvetemel (65%), vann (28 %), semulegryn (hvete), salt, gjær, ertefiber, fermentert hvetemel, surdeig (hvetemel, vann, surhetsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 260), starterkultur), tørket glukosesirup, rapsolje, mørk sirup (bygg, byggmalt, vann), melbehandlingsmiddel (E 300).

Allergener:

Gluten, Bygg gluten, Hvete gluten

Kan inneholde spor av:

Havre gluten, Rug gluten, Melk, Nøtter, Hasselnøtter, Pekannøtter, Valnøtter, Sesamfrø

Næringsinnhold pr. 100g/ml
  • Energi kj pr 1001015
  • Mettede fettsyrer pr 1000.2
  • Karbohydrater pr 10047
  • Energi kcal pr 100239
  • Enumettede fettsyrer pr 1000.2
  • Sukkerarter pr 1001.5
  • Fett (totalt) pr 1001.4
  • Flerumettede fettsyrer pr 1000.6
  • Protein pr 1008.5
  • Kostfiber pr 1002.4
  • Salt pr 1001.4

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.