Nå kan du spise runde myke småbrød hver dag med god samvittighet!

Mesterbakeren og REMA 1000 lanserer nå myke, runde brød med like god smak som konkurrentene, med opp til 39 - 49 % lavere sukkerinnhold, og høyere fiberinnhold enn tilsvarende produkter fra den største konkurrenten.*

Gjennom våre mange samtaler med mødre, fedre og barn, så har vi skjønt at denne typen brød er veldig populære i matpakken. Samtidig sier mange de begrenser bruken på grunn av for høyt sukkerinnhold og lavt fiber. Dette har vi bestemt oss for å gjøre noe med.

Våre Grovt & Godt Runde Havre og Fullkorn ligger på henholdsvis 39 og 49 % lavere sukkerinnhold, og har høyere innhold av fiber enn tilsvarende produkter fra den største konkurrenten*. Nå kan altså foreldre lage digg matpakke med god samvittighet – hver dag! sier Ina Løvik Ravnanger, direktør for marked og produktutvikling.

De nye runde småbrødene er utviklet for å passe norske ganer. I Norge er søtt brød mindre vanlig enn i mange andre land, og ifølge Spisefakta er sukker den ingrediensen flest nordmenn ønsker å begrense**. Derfor inneholder disse nyhetene så lite sukker som mulig.

Nyhetene selges kun hos REMA 1000.

En av barnefamiliens største hverdagsutfordringer er matpakken. Det er viktig for mor og far at matpakken er så sunn som mulig, men også at den blir spist. Derfor er vi opptatt av at alle våre hverdagsprodukter rettet mot familiene skal ha både topp næringsinnhold og god smak, fortsetter Ravnanger.

Én pakke veier 450 g og inneholder 12 stk. Holdbarheten er 6 dager, og brødene har dessuten fryse-holdbarhetsdato på klipsen, slik at de også kan selges fra frysedisk i butikkene. Det gir mindre matsvinn både i butikk og hjemme hos forbruker. Brødene er i butikk fra uke 38, kun hos REMA 1000.

*Sammenliknet med tilsvarende varianter fra Polarbrød AB, ref. innholdsfortegnelse på polarbrod.se/no/ for Polarbrød Havre og Polarbrød Fullkorn

**Hentet fra Norsk Spisefakta undersøkelse 2020. Spisefakta gjennomføres av Ipsos Norge og er Norges mest omfattende studie av nordmenns matvaner og holdninger til mat.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.