Grov og sprø sandwich med cottage cheese, egg og kylling - ferdig på 10 minutter! Enten du vil ha det kjapt og enkelt etter trening, eller en mettende og næringsrik lunsj. Toppet med chiliflakes og honning for ekstra mye smak.
Ingredienser:
2 stkSkiver grovt brød skjæres på langsiden
2 tsSmør
Eggesalat:
1 stkEgg
2 ssCottage cheese
0,25 tsSalt
0,25 tsPepper
Topping:
Skiver røkt skinke
0,25 stkAgurk
4 stkBlader hodesalat av f.eks. big butter salat
40 grKyllingfilet i skiver eller annen skinke
1 tsHonning
1 tsChiliflakes
15 grAlfalfaspirer
SLIK GJØR DU:
1. Kok egg i 8-9 minutter, og avkjøl helt.
2. Skjær brød i tynne skiver på langsiden av brødet. Ha smør på begge sider. Stek i et varmt jern, eller i en varm stekepanne, til skivene er gylne og sprø.
3. Skrell og kutt egg i en eggedeler, først på kortsiden og deretter langsiden. Ha i en skål, og bland inn cottage cheese. Smak til med salt og pepper.
4. Skjær agurk i tynne skiver. Vask salat.
5. Sett sammen sandwichen. Legg salat i bunn, og topp med skiver av kyllingfilet, eggesalat, honning og chiliflakes. Ha på agurk og spirer.
Sett på lokket, og del i to. Pakk gjerne inn i sandwichpapir om du skal ha den med deg i matpakka.
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips.
Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen.
Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten.
Hvor finner jeg best før dato
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.
Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene i nettleseren. Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, samt til analyse og interessebasert reklame. Les mer om Mesterbakeren sin behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn.OkPersonvern