Rester av sprøstekt ribbe kan serveres på godt brød og sammen med deilig og friskt tilbehør, får julemiddagen en ny giv for et ekstra smakfullt måltid dagen etter.
Ingredienser:
4 stkBrødskiver av Håndverk Ekstra Grovt Speltbrød
200 grFinsnittet rødkål og rødløk
1 dlJuice ferskpresset appelsin og sitron
1 stkAppelsin
3-4 ssHonningsennep eller remulade
Granateple
Salt og Pepper
SLIK GJØR DU:
Finsnitte rødkål og kutt rødløk i tynne strimler.
Legg strimlede rødkål og rødløk i presset sitron- og appelsinsaft. La det marinere i ca. 15 minutter.
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips.
Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen.
Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten.
Hvor finner jeg best før dato
Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.
Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.
Nettsiden vår plasserer informasjonskapsler (cookies) på enheten din dersom du har godkjent det i innstillingene i nettleseren. Informasjonskapslene brukes for å forbedre nettsiden, samt til analyse og interessebasert reklame. Les mer om Mesterbakeren sin behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn.OkPersonvern