Smørbrød med ribbe og sitrusmarinert rødkål

  • Lunsj
  • 30 min

Rester av sprøstekt ribbe kan serveres på godt brød og sammen med deilig og friskt tilbehør, får julemiddagen en ny giv for et ekstra smakfullt måltid dagen etter.

  • Ingredienser:
  • 4 stk Brødskiver av Håndverk Ekstra Grovt Speltbrød
  • 200 gr Finsnittet rødkål og rødløk
  • 1 dl Juice ferskpresset appelsin og sitron
  • 1 stk Appelsin
  • 3-4 ss Honningsennep eller remulade
  • Granateple
  • Salt og Pepper

SLIK GJØR DU:

  1. Finsnitte rødkål og kutt rødløk i tynne strimler.
  2. Legg strimlede rødkål og rødløk i presset sitron- og appelsinsaft. La det marinere i ca. 15 minutter.
  3. Smør enten honningsennep eller remulade på skiver av Håndverk ekstra grovt speltbrød, og legg på stekte ribbeskiver.
  4. Skjær appelsin i tynne skiver. Fordel appelsinskivene sammen med sitrusmarinerte rødkål og rødløk utover smørbrødet. Pynt gjerne med granateple også.
  5. Smak til med salt og nykvernet pepper.

Vel bekomme!

Håndverk Ekstra Grovt Speltbrød

Et saftig formbakt 100 % speltbrød, bakt med surdeigspelt og toppet med masse deilige solsikkekjerner.

Ekstra grovt speltbrød er bakt med 100% speltmel. Det er ikke tilsatt hvetegluten i dette produktet.

Nasjonalt produkt, finnes i alle REMA 1000 butikker.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.