Urkraft Havrebrød med frittata

  • Lunsj
  • 45 min

🌞 Gjør deg klar til å møte morgenen med smil og energi med Mesterbakerens Urkraft Havrebrød og frittata! 🍳🥖 Det er ikke alltid enkelt å finne tid til en skikkelig frokost, men denne kombinasjonen av Urkraft Havrebrød og frittata med spinat og tomater vil ikke bare mette sulten din, men også sette deg opp for suksess gjennom dagen💪

  • Ingredienser:
  • 4 stk Brødskiver av Urkraft Havrebrød med spelt
  • 8 stk Egg
  • 1/2 stk Løk
  • 1 stk Hvitløk
  • 200 gr Spinat
  • 1 ss Olivenolje
  • 10-12 stk Cherrytomater
  • 50 gr Revet ost
  • Salt og pepper

SLIK GJØR DU:

  1. Pisk sammen eggene og tilsett salt og pepper etter smak.
  2. Bruk en stekepanne som tåler ovnsvarme. Stek løk og hvitløk i litt olivenolje i stekepannen på middels høy varme til de er møre og gyldne.
  3. Tilsett spinat og stek til den er myk sammen med løk og hvitløk.
  4. Hell pisket egg over løk, hvitløk og spinat i stekepannen. La det steke på svak varme i noen minutter.
  5. Skjær cherrytomater i skiver og legg dem forsiktig på toppen av frittataen. La eggepannen stivne ved middels varme, 10-15 minutter.
  6. Strø revet ost over når eggepannen har stivnet. Legg eventuelt på et lokk slik at osten smelter.

Server frittataen ved å skjære den opp i pene kakestykker og legg dem på Mesterbakerens Urkraft Havrebrød for et mer fullverdig måltid.

Vel bekomme!

Urkraft Havrebrød

Finnes i alle REMA 1000 butikker.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.