Egg sandwich i ovn

  • Lunsj
  • 20 min

Frokostfavoritt eller digg og rask lunsj? Lag en skikkelig digg helgesandwich med egg og bacon på myk toastskive. Alt klart rett fra ovnen!

  • Ingredienser:
  • 2 stk Skiver brød
  • 4 stk Skiver bacon
  • 2 stk Egg
  • 1 dl Revet ost
  • 0,25 ts Kvernet pepper

SLIK GJØR DU:

1. Legg skiver av briochebrød eller toastbrød på et bakepapirkledd stekebrett eller i en non-stick ildfast form. Press ned midten av skivene med baksiden av en skje, slik at du får en fordypning.

2. Legg to skiver bacon i kryss på hver skive briochebrød. Sett brettet i stekeovn på 180 °C i 5 minutter.

3. Ta ut brettet og knekk egg i fordypningen på skivene. Krydre eventuelt med litt pepper, og dryss på revet ost.

4. Stek videre til eggehviten har stivnet, baconet er sprøtt og osten har smeltet og blitt litt gyllen, 6-7 minutter.

5. Dryss eventuelt på litt friske urter, og NYT en deilig frokost.

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.