Rugbrød med green goddess

  • Matpakke
  • 20 min

Green Goddess-salaten har tatt TikTok med storm og nå har vi gjort den enda bedre!Vi har forvandlet den grønne klassikeren til en smakfull sandwich, stappfull av fiber og digge smaker. Enkelt å forberede, lett å elske og perfekt som påleggssalat hele uka.

  • Ingredienser:
  • Dressing:
  • 65 gr Frisk basilikum
  • 0,5 stk Båt hvitløk
  • 1 ss Sitronsaft
  • 1 ss Olivenolje
  • 2 ss Majones
  • 0,5 ts Flaksalt
  • Kvernet pepper
  • Salat:
  • 0,5 stk Spisskål
  • 2 stk Vårløk
  • 0,5 stk Agurk
  • Til montering:
  • 1 stk Tomat
  • 8 stk Skiver grovt rugbrød
  • 4 ts Majones
  • 110 gr Naturell Kalkunpålegg
  • 1 ts Kvernet pepper

SLIK GJØR DU:

1. Start med å lage dressingen. Ha babyspinat, basilikum, hvitløk, sitronsaft, olje og majones i en vid arbeidsbolle. Smudre over fetaost. Kjør med stavmikser til du har en jevn dressing. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. 

2. Finsnitt spisskål og vårløk. Skjær agurk i små biter. Ha grønnsakene i bollen med dressing, og vend alt sammen med en slikkepott. 

3. Skjær tomat i tynne skiver. 

4. Smør et tynt lag majones på hver av skivene. Topp annenhver skive med en god mengde green goddess. Legg på kalkunskinke og tomatskiver. Krydre med pepper før du setter på lokket. 

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.