Green Goddess-salaten har tatt TikTok med storm og nå har vi gjort den enda bedre!Vi har forvandlet den grønne klassikeren til en smakfull sandwich, stappfull av fiber og digge smaker. Enkelt å forberede, lett å elske og perfekt som påleggssalat hele uka.
Ingredienser:
Dressing:
65 grFrisk basilikum
0,5 stkBåt hvitløk
1 ssSitronsaft
1 ssOlivenolje
2 ssMajones
0,5 tsFlaksalt
Kvernet pepper
Salat:
0,5 stkSpisskål
2 stkVårløk
0,5 stkAgurk
Til montering:
1 stkTomat
8 stkSkiver grovt rugbrød
4 tsMajones
110 grNaturell Kalkunpålegg
1 tsKvernet pepper
SLIK GJØR DU:
1. Start med å lage dressingen. Ha babyspinat, basilikum, hvitløk, sitronsaft, olje og majones i en vid arbeidsbolle. Smudre over fetaost. Kjør med stavmikser til du har en jevn dressing. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
2. Finsnitt spisskål og vårløk. Skjær agurk i små biter. Ha grønnsakene i bollen med dressing, og vend alt sammen med en slikkepott.
3. Skjær tomat i tynne skiver.
4. Smør et tynt lag majones på hver av skivene. Topp annenhver skive med en god mengde green goddess. Legg på kalkunskinke og tomatskiver. Krydre med pepper før du setter på lokket.
Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!