Har du rester etter grillet fisk? Ikke kast dem! Rester av ørret, laks eller annen fisk kan bli til en skikkelig digg lunsj eller middag dagen etter. Med noen få enkle ingredienser får du et smakfullt og mettende måltid. La deg inspirere av denne oppskriften – og bruk det du har!
Ingredienser:
200 grFerdig grillet ørret eller annen fisk
2 stkSkiver brød, gjerne surdeigsbrød
2 ssSmør
0,5 ssHodesalat
0,5 ssAgurk
2 stkReddik
1 stkVårløk
Dressing:
1 dlLettrømme
0,5 dlMelk
1 tsSukker
2 ssSitronsaft
2 stkStilker frisk dill
SLIK GJØR DU:
1. Del fisken i mindre biter med fingrene, og fjern eventuelle bein.
2. Rist brødskivene i brødrister og smør dem med litt smør, eller stek dem i litt smør i en middels varm stekepanne til de er gylne.
3. Skyll og tørk salaten. Skjær agurk i tynne skiver på langs med ostehøvel, og reddik og vårløk fint. Fordel grønnsakene og fiskebitene på de ristede brødskivene.
4. Visp sammen rømme og melk til en tynn dressing. Smak til med sukker, sitronsaft, salt og pepper og bland inn hakket dill. Hell dressingen over salaten og server.
Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!