Sandwich med grillet ørret

  • Lunsj
  • 20 min

Har du rester etter grillet fisk? Ikke kast dem! Rester av ørret, laks eller annen fisk kan bli til en skikkelig digg lunsj eller middag dagen etter. Med noen få enkle ingredienser får du et smakfullt og mettende måltid. La deg inspirere av denne oppskriften – og bruk det du har!

  • Ingredienser:
  • 200 gr Ferdig grillet ørret eller annen fisk
  • 2 stk Skiver brød, gjerne surdeigsbrød
  • 2 ss Smør
  • 0,5 ss Hodesalat
  • 0,5 ss Agurk
  • 2 stk Reddik
  • 1 stk Vårløk
  • Dressing:
  • 1 dl Lettrømme
  • 0,5 dl Melk
  • 1 ts Sukker
  • 2 ss Sitronsaft
  • 2 stk Stilker frisk dill

SLIK GJØR DU:

1. Del fisken i mindre biter med fingrene, og fjern eventuelle bein.

2. Rist brødskivene i brødrister og smør dem med litt smør, eller stek dem i litt smør i en middels varm stekepanne til de er gylne.

3. Skyll og tørk salaten. Skjær agurk i tynne skiver på langs med ostehøvel, og reddik og vårløk fint. Fordel grønnsakene og fiskebitene på de ristede brødskivene.

4. Visp sammen rømme og melk til en tynn dressing. Smak til med sukker, sitronsaft, salt og pepper og bland inn hakket dill. Hell dressingen over salaten og server.

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.