Skirt steak sandwich

  • Småretter
  • 40 min

Skirt Steak Sandwich, toppet med karamellisert løk og kremet taleggio. Sprøtt baguette, saftig kjøtt og masse smak!

  • Ingredienser:
  • 300 gr Skirt steak av storfe
  • 0,5 ts Salt
  • 0,5 ts Kvernet pepper
  • 1 ss Nøytral olje til steking
  • 1 ss Smør
  • 100 gr Taleggio
  • 4 stk Stilker frisk basilikum
  • Karamellisert løk:
  • 1 stk Løk
  • 1 stk Snackpaprika eller spisspaprika
  • 1 ss Nøytral olje til steking
  • 1 ss Smør
  • 1 ss Eddik, 7 %
  • 1 ss Honning
  • 0,5 ts Salt
  • 0,5 ts Kvernet pepper

SLIK GJØR DU:

1. Lag karamellisert løk -og paprika. Rens løk, del den i to og skjær i tynne skiver. Skjær paprika i tynne skiver. Ha olje og smør i en stekepanne, og stek løk og paprika på middels varme til løken er gyllen og har karamellisert seg. Ha i eddik og honning mot slutten, og smak til med salt og pepper.

2. Tørk av kjøttet med tørkepapir. Gni biffen inn med olje, salt og pepper. Stek skirt steak i en varm stekepanne med olje og smør, 3-4 minutter på hver side, til kjøttet har fått en fin bruning. La hvile i ca. 10 minutter før du skjærer det i skiver.

3. Del baguetten på langs, og stek snittflaten i en varm stekepanne med smør.

4. Topp den ene halvdelen av baguetten med karamellisert løk og paprika, og den andre med taleggio. Stek i ovnen på 180 °C, uten å sette den sammen, til osten er smeltet. Du kan også bruke en brenner for å smelte osten om du vil.

5. Legg på skiver av skirt steak og topp med frisk basilikum, og sett sammen. Del baguetten i to, og nyt!

Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!

Oppskriften er hentet fra Matprat.no.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.