Skirt Steak Sandwich, toppet med karamellisert løk og kremet taleggio. Sprøtt baguette, saftig kjøtt og masse smak!
Ingredienser:
300 grSkirt steak av storfe
0,5 tsSalt
0,5 tsKvernet pepper
1 ssNøytral olje til steking
1 ssSmør
100 grTaleggio
4 stkStilker frisk basilikum
Karamellisert løk:
1 stkLøk
1 stkSnackpaprika eller spisspaprika
1 ssNøytral olje til steking
1 ssSmør
1 ssEddik, 7 %
1 ssHonning
0,5 tsSalt
0,5 tsKvernet pepper
SLIK GJØR DU:
1. Lag karamellisert løk -og paprika. Rens løk, del den i to og skjær i tynne skiver. Skjær paprika i tynne skiver. Ha olje og smør i en stekepanne, og stek løk og paprika på middels varme til løken er gyllen og har karamellisert seg. Ha i eddik og honning mot slutten, og smak til med salt og pepper.
2. Tørk av kjøttet med tørkepapir. Gni biffen inn med olje, salt og pepper. Stek skirt steak i en varm stekepanne med olje og smør, 3-4 minutter på hver side, til kjøttet har fått en fin bruning. La hvile i ca. 10 minutter før du skjærer det i skiver.
3. Del baguetten på langs, og stek snittflaten i en varm stekepanne med smør.
4. Topp den ene halvdelen av baguetten med karamellisert løk og paprika, og den andre med taleggio. Stek i ovnen på 180 °C, uten å sette den sammen, til osten er smeltet. Du kan også bruke en brenner for å smelte osten om du vil.
5. Legg på skiver av skirt steak og topp med frisk basilikum, og sett sammen. Del baguetten i to, og nyt!
Brød med godt pålegg er gull enten det er til frokost, lunsj eller middag! Oppdag Mesterbakerens brød hos REMA 1000!