Tallet er 1000

1000 dager uten fraværsskader. «Det er godt gjort i en bedrift med over 50 ansatte, døgndrift og mye teknisk utstyr med bevegelige deler. De har også i løpet av disse 3 årene gjennomført en krevende øvelse med å flytte fra det gamle bakeriet og inn i et helt nytt og moderne bakeri. Det er kort og godt imponerende», sier Direktør for KHMS Per-Ole Arneberg.

Mesterbakeren Stavanger er lokalisert ved Solasplitten like utenfor Stavanger og Sandnes. De produserer og leverer ferske brød og bakervarer daglig av høy kvalitet og lav pris til REMA 1000 i regionen.

«Løftet til våre ansatte er en trygg arbeidsplass. Vi er opptatt av at ansatte skal gå hjem fra jobb like friske som da de kom. Mesterbakeren Stavanger viser at det er mulig og setter her en viktig milepæl for de andre avdelingene i vårt selskap.» sier Arneberg.

«Resultatene kommer ikke av seg selv» sier Regionssjef for Sørlandet og Sør Vest, Per Aage Aagesen. «Ansatte og ledere har forstått at kommunikasjon og samspillet er avgjørende for en trygg arbeidsplass. Vi utfordrer hverandre for å tenke nytt, vi samarbeider om beste praksis og vi er lojale til instrukser, rutiner og valgte metoder.» Han utfyller videre med: «Vi har gjennomført risikoanalyser og alle som arbeider hos oss vet hvor de største farene ligger, både nyansatte og de mer erfarne arbeidstakerne.»

«Det aller viktigste i HMS arbeidet er at vi som ledere alltid har fokus på at sikkerhet og aktiv kommunikasjon rundt tema er en av de beste måtene å vise omtanke for hverandre», avslutter Aagesen.​​​​​​​

Han har all grunn til å være fornøyd med resultatene. Den andre regionen han leder, Sørlandet, har også passert 2 år med god margin siden forrige fraværsskade. Her gjøres det mye rett for å skape en trygg arbeidsplass.

Hvor finner jeg batchnummer

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke batchnummer. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød har batchnummer/produksjonsdato stemplet på klips. 

Våre holdbare kaker og småvarer har batchnummer stemplet på posen. 

Våre fryste kaker har batchnummer/produksjonsdato stemplet på etiketten. 

Hvor finner jeg best før dato

Våre dagsferske brød og kaker på nett har ikke stempling på emballasjen. Angi isteden dato for kjøp.

Våre holdbare brød, kaker og småvarer har best før-dato stemplet på klistrelapp.