Grov og sprø sandwich med cottage cheese, egg og kylling - ferdig på 10 minutter! Enten du vil ha det kjapt og enkelt etter trening, eller en mettende og næringsrik lunsj. Toppet med chiliflakes og honning for ekstra mye smak.
Ingredienser:
2 stkSkiver grovt brød skjæres på langsiden
2 tsSmør
Eggesalat:
1 stkEgg
2 ssCottage cheese
0,25 tsSalt
0,25 tsPepper
Topping:
Skiver røkt skinke
0,25 stkAgurk
4 stkBlader hodesalat av f.eks. big butter salat
40 grKyllingfilet i skiver eller annen skinke
1 tsHonning
1 tsChiliflakes
15 grAlfalfaspirer
SLIK GJØR DU:
1. Kok egg i 8-9 minutter, og avkjøl helt.
2. Skjær brød i tynne skiver på langsiden av brødet. Ha smør på begge sider. Stek i et varmt jern, eller i en varm stekepanne, til skivene er gylne og sprø.
3. Skrell og kutt egg i en eggedeler, først på kortsiden og deretter langsiden. Ha i en skål, og bland inn cottage cheese. Smak til med salt og pepper.
4. Skjær agurk i tynne skiver. Vask salat.
5. Sett sammen sandwichen. Legg salat i bunn, og topp med skiver av kyllingfilet, eggesalat, honning og chiliflakes. Ha på agurk og spirer.
Sett på lokket, og del i to. Pakk gjerne inn i sandwichpapir om du skal ha den med deg i matpakka.